LS,

Onlangs zijn Uitgeverij Den Hollander BV (Den Hollander) en Huurrechtspecialist.nl een samenwerkingsverband aangegaan. Den Hollander is onder meer uitgever van het Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte (TvHB), het meest gezaghebbende tijdschrift in Nederland op het gebied van huur en verhuur van bedrijfsruimte. 

Het tijdschrift verschijnt elke twee maanden en bevat meerdere artikelen, jurisprudentie en actualiteiten over huurrecht bedrijfsruimte. Overeengekomen is dat Huurrechtspecialist.nl twee wekelijks een samenvatting van een interessant onderwerp (artikel, jurisprudentie of actualiteit) uit het laatste TvHB nummer zal behandelen onder verwijzing naar de vindplaats ervan. Zowel Den Hollander als Huurrechtspecialist.nl zijn bijzonder enthousiast over deze samenwerking en hopen hiermee het huurrecht bedrijfsruimte onder de aandacht van een nog bredere kring van geïnteresseerden te kunnen brengen.

Naast publicatie op Huurrechtspecialist.nl, zal ook aandacht aan deze onderwerpen worden besteed op de LinkedIn groep: Huurrechtspecialist en de website van HYS Legal.

Gerbrand Osinga, Huurrechtspecialist.nl

 

cover-Huurrecht-Bedrruimte-klein                                  afbeelding.huurrechtspecialist.nl

 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *